tisdag 9 september 2014

Rediga ettåringar som börjar på bokstaven R


Av det jag sådde i våras så var några ettåringar. Däribland denna ringblomma som enligt förpackningen hette "Pink Surprise". Och en överraskning blev det minsann, för inte var den speciellt rosa när den äntligen började blomma!


Färgen är snarare gul i olika nyanser, från mörkaste saffran till ljusaste vanilj. Jag är väldigt förtjust i dem!


Jag ska nog ta hand om lite fröer från dessa som jag kan så nästa år!


En annan ettåring som jag sådde var denna rosenskära "Candy Stripe". De blev inte speciellt lika den bild som visades på förpackningen - nej dessa blev så mycket vackrare!


I början kände jag mig skeptisk till utvecklingen av rosenskärorna. Jag tyckte inte att de grenade sig som de skulle och blomningen var blygsam.


Men nu har de verkligen buskat till sig med sina härliga dillika blad. Och blommorna lyser som glada utropstecken! Härligt tycker jag i denna sensommartid!

 
 
So Long!
 
 


5 kommentarer:

 1. Jag misslyckades helt med mina rosenskäror, men ringblommor njuter jag av. Även om den inte såg ut som lovat så är den ju jättefin!

  SvaraRadera
 2. Alla var fina, kul med trevliga överraskningar! Rosenskäror lyckas jag aldrig med, försöker ibland men det blir liksom inget av dem.


  /Jenny

  SvaraRadera
 3. Med frösådder kan det bli både si och så vad det gäller färgerna. Själv har jag köpt en ljust vaniljfärgad indiankrasse som såg cremevit ut på bilderna, men de blev ganska knallgula alliop.
  Så fina ringblommor och rosenskäror och trevliga att sätta in i bukett.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 4. Der kom mine sommerblomst favoritter:) Nydelige Ringblomster og Cosmos. Ha en fin søndag!

  SvaraRadera
 5. Men jag tycker att ringblommorna var jättefina i färgen, är dom inte lite aprikos så där? Det är i alla fall en färg jag tycker massor om. Och rosenskäror, är dom inte bedårande!
  Agneta kram

  SvaraRadera