onsdag 25 december 2013

Jul i vårt hus
Juldagsmorgon glimmar. Eller i alla fall ger den frid. Igår hade vi julafton här hemma och firade med nära och kära med god mat, klappar och godis som sig bör. Alltid lika trevligt och okomplicerat, julen har slutat att stressa mig. Förr hade jag många krav på mig själv och kände mig ofta trött in i själen när det väl blev julafton, men inte nuförtiden.

 
Nu fixar vi till det som vi tycker är kul, gott och viktigt för traditionen. Resten skiter vi i!
 
 
Det har gjort att jag njuter av samvaro, god mat och ledighet.
 
 
Temat hos "Underbar onsdag" är idag Juligt. Detta var min tolkning. Kika in hos Lindas Växthusliv så får du läsa fler tolkningar.
 
krukmakerskan.blogspot.se
 
 
 
 

5 kommentarer:

 1. Juligt så det förslår. Skönt när man kan göra det man tycker om och äta det man vill ha. Det är en fin julkänsla. Fortsatt trevlig julhelg!

  SvaraRadera
 2. Det låter klokt och härligt! Vi gjorde kålrotslåda för första gången och såg verkligen fram emot att få smaka på den och att få bjuda på den ... tre timmar efter att gästerna hade gått kom jag på att det var något som vi glömde att ställa fram ;)

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga stämningsfulla bilder! Och vilken bra inställning till julen! Lugnt och mysigt ska det vara. Lite pyssel och stök är ju bara mysigt men det får inte bli för mycket. Hoppas du får en riktigt skön fortsättning på julen!

  Kram Anita

  SvaraRadera
 4. Det tar några år innan man har kommit på att allt inte behöver vara lika varje år. En befrielse när man kommer dit hän. Ni har då lyckats ser det ut som på dina bilder.
  Ha en fin Annandag
  Kram Meta

  SvaraRadera
 5. Inbjudande matbilder! Visst är det härligt när man slutar göra saker och kommer på att världen gick inte under utan istället är man piggare :-) Känner igen det du beskriver och det är betydligt enklare och skönare nu.

  Gott slut och Gott Nytt År! Kram, Carina

  SvaraRadera