lördag 7 december 2013

Kan inte se mig mätt!


När snön har kommit och det mesta i naturen går i svartvitt så är det en fröjd när fåglarna hälsar på!De är inte lätta att fånga på bild, kvicka som de är!


 
 
Vi tog en härlig promenad i ekbackarna, och solen tittade fram. Jag gillar verkligen när naturen blir vit! Bäst att gotta sig nu, snön ligger nog inte så länge den här gången.
 
Vinden var isande kall så nu ska det smaka gott med lite glögg!
 
 
Ha en fortsatt trevlig adventshelg!
 
 


5 kommentarer:

 1. Så vackra fågelbilder. Duktig du är på att fota.
  Ha det gott
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Härlig tolkning! Visst är vintern också en höjdpunkt. Synd bara att den är så lång. Fina fågelbilder och trädet är magiskt!
  Ha en fin 2:a advent!

  SvaraRadera
 3. Vilka fina kort du tagit på fåglarna, som inte är så lätta att fotografera. Talgoxen kan nog inte heller se sig mätt på all maten den blir bjuden på. Fortsatt trevlig andra advent. Snöstorm just nu.

  SvaraRadera
 4. Samma här. Jag kan inte heller se mig mätt. Maken tittar på teve - jag tittar på fåglar. Har du gjort kokosnötsgrejen själv? Hur gör man i så fall? Ser trevligt ut!

  Ska hälsa på en arbetskamrat på vägen hem som satsat på ekologiskt fågelfrö och som tagit tjänstledigt i ett år för att få igång verksamheten. Ska nog handla frö speciellt till steglitsen som äntligen damp ner i vår trädgård i går :)

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh steglits! Det har jag inte sett här.
   Kokosnötsgrejen är köpt på ICA. :)
   Kram Annika

   Radera