måndag 31 mars 2014

Månadsbilder i mars

Här kommer månadens bilder från trädgården.
En betydligt ljusare vy än förut. Granarna är borta och ett starkt solljus släpps in i trädgården. Även bortanför bodarna har försvunnit en del träd och nu ligger komposten bortom den vänstra boden plötsligt lite väl soligt.


Det blir mera asp än gran att titta på framöver. Inte gör det mig något - asparnas stammar är vackra och till sommaren blir allt en grön vägg.


Vy från framsidan. Maskinerna har skapat en hel del spår i gräsmattan så vi har ett gediget jobb framför oss att fylla igen det.

 
På återseende!
 
 


4 kommentarer:

 1. Vilken skillnad ändå (kollade in dina tidigare inlägg också) när träden är borta. Kommer göra sig än bättre när grönskan kommer. Har inte noterat ert fina uterum tidigare. Så stort och härligt det ser ut. Är det där du sitter och spanar in boken kanske?!

  Kom också på att jag inte tänkt på att ta månadsbilder. Får nog göra det idag så det inte faller i glömska igen. VIsst är det trevligt att ha bilderna för varje månad?

  Kram Tamara

  SvaraRadera
 2. Så fint att trädgården avslutar mot den gröna väggen... Svårt att få till hos mig, som bor i stad. Blickar avundsjukt på dina bilder och funderar på att annektera grannens trädgård och plantera skog... =o)
  Allt gott!
  /Katarina

  SvaraRadera
 3. Det blir stor skillnad när man ner en massa träd och buskar. Det grönskar hos dig också.

  SvaraRadera
 4. Hej Annika,

  Tack för din kommentar hos mig! Nu kunde ju jag också hitta till dig.)

  Wow, här jobbas det! Stor trädgård med stora projekt. Härligt! Vilken fin bergsknalle du har utanför huset. Ska bli spännande att följa dig.

  Kram,
  Maria

  SvaraRadera